Paul Fok en Frans Dirk

Historie

In 1985 kwam Paul Fok na een opleiding Nederlands via een studentenbaan in contact met de Stuyvers-familie en begon hij als rayonmanager in het schoonmaakvak. Dat vak stond destijds in kinderschoenen en de drijfveer was ( en is) om respect en waardering voor de schoonmakers te realiseren. In 1998 kwam Frans Dirk in het bedrijf van onder andere Paul Fok als rayonmanager en ontdekte al vrij snel zijn eigen identiteit in de werkzaamheden.

FVH is door Paul Fok en Frans Dirk van ’t Hof opgericht in 2004 na onvrede met bedrijfsfilosofie van de andere aandeelhouders van Paul Fok in een ander bedrijf. Voor Paul en Frans Dirk staat respect voor en samenwerking met uitvoerend medewerkers voorop. Zij meenden dat niet meer te herkennen. En omdat principes belangrijker zijn voor hen dan geld alleen, besloten ze tot oprichting van FVH Facility Groep. Al vrij snel herkenden opdrachtgevers de visie en filosofie van FVH Facility Groep en volgden de opdrachten in redelijk grote aantallen.

Oorspronkelijk gestart in een kantoor in Woerden, moest een eerste verhuizing in Woerden worden ondernomen. Vlot daarna werd een magazijn gehuurd in Capelle a/d Ijssel en werd vervolgens in 2011 het kantoor in Moordrecht betrokken. In 2012 werd een extra kantoor in Rosmalen geopend. In 2013 werd tevens een kantoor in Dubai geopend, welk bedrijf in 2016 werd verkocht aan de lokale partner. Vandaag is FVH Facility Groep een organisatie met 9,5 miljoen euro omzet en ruim 450 medewerkers. FVH investeert ook in andere bedrijven en bedrijfssoorten.

Paul Fok en Frans Dirk van ’t Hof blijven ondernemers die op zoek zijn naar verbeteringen van het plezier en waardering voor het schoonmaakvak. In 2008 professionaliseerden zij samen met hun medewerkers de roltrapreiniging. In 2016 zijn zij de eerste in Nederland die saai repeterend werk robotiseren om interessanter werk aan de schoonmaker te geven. Samen naar boven, de schoonste oplossing.

Onze voordelen
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Geen onderaannemers maar uitsluitend eigen medewerkers
  • Innovatieve aanpak van uw schoonmaakvraag
  • De schoonste oplossing - het staat niet voor niets in ons logo. Wij gaan altijd voor een mooi en helder resultaat. En onze voordelen zijn meteen ook uw voordelen!