Food & Industry

Het borgen van voedselveiligheid en productkwaliteit in industriële omgevingen zijn van het grootste belang. Deze staan immers in directe relatie tot de volksgezondheid. Dit dwingt de voedingsmiddelenindustrie tot hygiënisch en veilig produceren. FVH is specialist en heeft ruime kennis van de reiniging en hygiëne van productieomgevingen.  Het uitvoeren van regelmatige reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen in de voedselverwerkende en voedselverpakkende industrie is van groot, veelal levensbelang. Deskundige leiding, één aanspreekpunt en een vast team getrainde medewerkers borgen uw productieproces. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in (de schoonmaak van) productiebedrijven.

Het schoonmaakproces moet naadloos aansluiten op uw productie en deze processen zijn sterk met elkaar verweven. FVH biedt de hoogste kwaliteit welke dagelijks wordt gemeten met ons digitaal kwaliteitsmeetsysteem. Behalve de gebruikelijke visuele controle, vindt ook bacteriologische controle plaats. De gegevens worden direct verwerkt en het meetresultaat is direct beschikbaar voor uw kwaliteitsafdeling en FVH verantwoordelijken via een webportal. Wij verzamelen hiermee doorlopend data over lopende processen, apparatuur, omgeving en schoonmaakhandelingen en bekijken hoe we dit slimmer kunnen organiseren, zonder dat de kwaliteit van uw productieprocessen in het geding komt en uitsluitend worden geoptimaliseerd.

Ook Roy specialist binnen onze Food-divisie vertelt: “Onze middelen en materialen zijn exact afgestemd op het juiste gebruik en we gaan altijd voor het beste resultaat. Zo weet ik zeker dat alles helemaal goed schoon is en er geen risico is om de productie van voedingsmiddelen weer te starten. Ik maak me dan ook geen zorgen als ik alles heb gecontroleerd en verlaat het complex tevreden en met een gerust gevoel als het werk klaar is”. 
Uw productieproces vraagt om een professionele hygiënepartner zoals FVH. Onze passie uw voordeel!

Onze voordelen
  • Een betrouwbare partner
  • Betrokken medewerkers
  • Innovatieve aanpak van uw schoonmaakvraag
  • Duurzame samenwerking
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding