Schoonmaak winkelcentra

Schoonmaakwinkelcentra

Larbi stelt een simpele vraag: “In welk winkelcentrum shopt u graag? In eentje waar de schoonmaker zelden komt of in eentje waar u de schoonmaker aan het werk ziet? Het antwoord is natuurlijk dat u als bezoeker graag in een winkelcentrum shopt waarvan u ziet dat het goed onderhouden wordt. Goede schoonmaak van een winkelcentrum betaalt zichzelf terug, want het zorgt ervoor dat mensen de winkels vaker bezoeken en er ook langer blijven. Winkels in een schoon winkelcentrum zullen dus denk ik zeker meer verkopen.

Ik maak alle openbare ruimtes in het winkelcentrum schoon en kom dus zelden of nooit in de winkels. Die hebben meestal een eigen schoonmaker in dienst, zeker als het grootwinkel- of filiaalbedrijven zijn. Bij kleine winkels wordt de schoonmaak vaak uitgevoerd door de winkelmedewerkers zelf. Dat is wel eens frustrerend. Ik heb een goede vakopleiding gehad en zie dus vaak dat mensen ondeskundig schoonmaken. Daardoor kan bijvoorbeeld een vloer beschadigen of vergoren. Soms help ik mensen wel even op weg. Dat doe ik op een andere manier ook met bezoekers. Ik ben hen vaak behulpzaam als ze een bepaalde winkel zoeken. Schoonmaken is immers meer dan dat alleen, we zijn er om u te helpen.

Ik ben in 1952 geboren in Kenitra Marokko en ben van oorsprong profvoetballer. Ik speelde vanaf 1975 onder meer bij Valenciennes, Berchem Sport en KSC Hasselt en heb met het Marokkaans nationaal voetbalteam meegespeeld. Een schitterende tijd maar waarin helaas niet werd betaald zoals nu. Daardoor ben ik via allerlei omwegen terechtgekomen bij het vorige bedrijf van de huidig eigenaar van FVH en ben ik ook na 2004 gebleven. Al met al werk ik ruim 17 jaar inmiddels bij de eigenaar en met veel plezier.

Respect staat bij FVH voorop. Natuurlijk stond ik op het voetbalveld in ander aanzien, maar dat heb ik geen dag anders beleefd. Respect zit in je hart, in je houding en in de mensen om je heen.” 

Onze voordelen
  • Een betrouwbare partner
  • Betrokken medewerkers
  • Innovatieve aanpak van uw schoonmaakvraag
  • Duurzame samenwerking
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding