FVH facility

Over ons

Wij zijn een modern, ondernemend en dynamisch bedrijf dat zich richt op het aanbieden van facilitaire diensten met branchegerichte concepten. Wij zijn ook een mensgerichte organisatie. Wij bestaan uit zeer enthousiaste medewerkers die elkaar dagelijks inspireren. Ons team heeft haar sporen op het vakgebied van facilitaire-, technische- en financiële dienstverlening ruimschoots verdiend. Op basis van deze ervaring kunnen wij u echt maatwerk leveren.

Ons daadkrachtig managementteam is bovendien volledig uitgerust om onze dienstverlening aan zowel de commerciële als de niet- commerciële vastgoedsector aan te bieden. Onze hoofdactiviteit daarbij is het schoonmaakonderhoud van de gebruiksruimte, maar er is meer mogelijk. Denk aan ondersteunende taken zoals schilderonderhoud, groenvoorziening, kantinediensten en technische diensten.

Basis van ons werken is dat we er zijn om u te helpen. Door actief ons werk uit te voeren, maar ook door actief mee te denken over aanvullende taken. Zo zijn wij meestal als eerste aanwezig en stellen wij daardoor als eerste schade en graffiti vast. Wij melden deze aan u, en kunnen ook direct de oplossing laten organiseren. In overleg of geheel automatisch.

Maar ook wijzen wij de consumenten de weg, helpen wij huurders en ondernemers bij specifieke vragen, en zorgen wij voor koffie bij uw overlegvergaderingen.

We zijn er om u te helpen en daarmee zijn we altijd op zoek naar de schoonste oplossing!

Onze voordelen
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Geen onderaannemers maar uitsluitend eigen medewerkers
  • Innovatieve aanpak van uw schoonmaakvraag
  • De schoonste oplossing - het staat niet voor niets in ons logo. Wij gaan altijd voor een mooi en helder resultaat. En onze voordelen zijn meteen ook uw voordelen!