Special Olympics

Afgelopen weekend hebben de Special Olympics Nederland plaatsgevonden in Tilburg en FVH Facility was hierbij aanwezig! Met trots en groot enthousiasme hebben we het hockeyteam van Fletiomare G1 gesponsord en wat hebben ze fantastisch gespeeld!

"We spreken niet alleen over sponsoring, wij noemen het een mooie en waardevolle samenwerking. Ons FVH-team heeft zich met hart en ziel ingezet om de sporters van Fletiomare G1 te ondersteunen. Sporten betekent voor ons niet alleen presteren, maar ook plezier hebben en samenwerken. Dat herkennen wij en zien we terug bij de Special Olympics."

Een evenement vol energie en sportiviteit
Tijdens dit inspirerende evenement hebben sporters van alle leeftijden deelgenomen aan diverse sporten zoals hockey, atletiek, zwemmen en gymnastiek. Het was een waar genoegen om ons team aan te moedigen en hun inzet te zien. "De vreugde, vastberadenheid en teamspirit die we hebben gezien, zijn onvergetelijk. Het is prachtig hoe sport mensen samenbrengt en motiveert om hun grenzen te verleggen," aldus de directie van FVH. Of zoals #Erik de Winter, Voorzitter Special Olympics Nederland, het verwoorde: “Het enthousiasme, overtuiging en kameraadschap, maar vooral het plezier dat jullie, sporters en coaches, laten zien is ongekend en vooral heel bijzonder.

Dank aan alle helden
We willen onze oprechte dank uitspreken aan alle sporters, vrijwilligers, coaches en supporters. Jullie maken de Special Olympics tot een bijzonder evenement. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Speciale dank gaat uit naar #Brigite van Haaften, #Erik de Winter en het gehele team van de Special Olympics voor een fantastische organisatie! Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!

Lees meer over het evenement op: Home - Special Olympics (specialolympics2024.nl)