Terugkijken met Rob van Zundert

12,5 jaar toewijding bij winkelcentrum Cruquius!

In het hart van winkelcentrum Cruquius, een meubelboulevard waar Rob van Zundert al 12,5 jaar zijn toewijding aan FVH Facility laat zien, spreken we met hem over zijn ongelooflijke reis bij FVH Facility Groep.

Rob kwam aan boord toen ze iemand nodig hadden die niet bang was voor een flinke wandeling om alle controle rondes te lopen, en dat was voor Rob geen enkel probleem. Met zijn hands-on mentaliteit en sterk probleemoplossend vermogen bleek hij precies de persoon te zijn die we zochten.

"Bij FVH leer je precies hoe je het object eigen maakt," deelt Rob. In het begin kreeg hij goede begeleiding en ontdekte hij de ins en outs van zijn werk. Het resultaat? Een fantastische terugblik op een periode waarin alle uitdagingen altijd op een uiterst nette manier werden opgelost.

Rob herinnert zich een specifiek hoogtepunt in Almere, waar hij samen met zijn collega's als een hecht team werkte. "Het is fijn als je iets kunt betekenen voor je opdrachtgever, zorgen dat alles spic en span is. Dat er weinig problemen zijn en als die er zijn, dat ze dan netjes worden opgelost."

Bij FVH wordt alles altijd keurig opgelost, en volgens Rob is het winkelcentrum altijd netjes voordat alles opengaat. Rob, die bekend staat om zijn positieve houding, waardeert de vrijheid en verantwoordelijkheid die hij van FVH krijgt. "Bij een tegenslag raakt Rob juist gemotiveerd."

Zijn advies voor langdurige toewijding bij FVH? "Je moet zin hebben in je werk en wil je eer uit je werk halen? dan moet je bij FVH komen werken. Je moet echt een thuis creëren dan word je door iedereen vertrouwd binnen FVH.  Wees flexibel."

Voor de toekomst hoopt Rob dat hij zijn werk nog lange tijd op dezelfde manier kan uitvoeren. Elke dag beschouwt hij als een nieuw hoogtepunt en waardeert de stabiliteit en betrokkenheid van FVH. "FVH Facility is een stabiel bedrijf, geeft vertrouwen aan hun werknemers en praat over de oplossingen en de uitdagingen in plaats van de problemen. Alles wat ik nodig heb vind ik bij FVH – aldus Rob."

Gefeliciteerd, Rob, met deze prachtige mijlpaal! Op naar nog vele succesvolle jaren samen.