Pieter Dokter versterkt FVH per 1 maart

Pieter Dokter ( oa voormalig commercieel manager Teico) is per 1 maart in dienst getreden bij FVH Facility bv! De directie van FVH heeft de afgelopen decennia regelmatig de werkzaamheden van Pieter Dokter gevolgd omdat de bedrijven zich beide gericht hebben op commercieel vastgoed, en daarbij hebben wij met name de daadkracht en het charisma van Pieter Dokter bewonderd. Toen  in het najaar van 2018 bekend raakte dat Pieter Dokter vertrokken was bij zijn huidige werkgever hebben wij direct en adequaat een aantal gesprekken met Pieter Dokter opgezet. En met een fantastisch resultaat weten af te ronden. Paul Fok ( CEO):" Pieter past geweldig goed bij de bedrijfsstructuur van FVH. Wij schreeuwen niet maar willen op constructieve en eerlijke manier diensten verzorgen en willen tevens FVH via innovatieve weg richting 2030 sturen. FVH draait vandaag op 11 miljoen omzet en dat past in de doelstelling 2020 maar kan nu door de gebundelde kracht van Pieter en Diana het plan 2025 en 2030 gaan opstarten. Onderweg naar 2030 dient ook mijn eigen positie overgenomen te worden en ook daar is de mix uitstekend geschikt voor. De onderneming kan met Diana, Pieter, hoofd binnendienst Gabrielle Houtman en huidig operationeel directeur ( en mede- eigenaar) Frans Dirk van 't Hof met een gerust hart richting 2030". 

Pieter gaat samen met onze huidige hoofd commercie Diana Dolfing een co- directieschap aan op commercieel gebied en samen vormen ze een niet verslaanbaar koppel voor de komende jaren. Tevens gaat Pieter Dokter FVH helpen met de verdere professionalisering door kennisoverdracht op gebied van interne en operationele structuren.

Op de Provada in juni staat FVH met een eigen stand en dan kunt u beide commercieel directeuren inclusief onze ondersteunende commerciele mensen vrijuit spreken onder genot van een kop koffie. Maar wilt u eerder met Pieter weer contact leggen, bel via ons kantoor of met Pieter rechtstreeks!